Υπηρεσίες

0
...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ …

Παραμένουμε κοντά σας  πριν αλλά και μετά  την αγοροπωλησία ή την μίσθωση ακίνητου προσφέροντας σας υπηρεσίες και λύσεις είτε μέσω των ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ IN HOUSE είτε μέσω των ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ μας.

Ασφάλειες

Η Metro One Insurance, εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής αγοράς καθώς και επιλεγμένες αγορές παγκοσμίως.

Διαχείριση και Ανάπτυξη Ακινήτων

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες που προκύπτουν από ιδιοκτησία ακίνητης περιουσίας...

Κατασκευές

Κατασκευές και ανακαινίσεις με γνώμονα τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται από την οικονομική κρίση για ανταγωνιστικές λύσεις. Με κύριο συστατικό την οικονομία χρησιμοποιούνται μέθοδοι κατασκευής με σύγχρονα υλικά πράσινης τεχνολογίας και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για παραγωγή εισοδήματος.

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Green Home

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην ενσωμάτωση τεχνολογιών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και αιολικών συστημάτων) σε κτίρια και οικόπεδα, καθώς και στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας (μείωση ενεργειακών απωλειών και αντικατάσταση συμβατικών με ήπιες μορφές ενέργειας) καθώς και έργα σύγχρονης πράσινης τεχνολογίας (GREEN HOME – GREEN BUILDING) σε επαγγελματικούς και οικιστικούς χώρους τρίτων.

Relocation Services (ΜΕΤΟΙΚΙΣΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)

Μπορούμε να φροντίσουμε για όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που θα κάνουν εύκολη και ευχάριστη την εγκατάσταση, μετεγκατάσταση και διαμονή σας τόσο στην Ελλάδα τόσο και στο εξωτερικό των στελεχών και υπαλλήλων τους και των οικογενειών τους σε προσωπικό  και επαγγελματικό επίπεδο.

Συνεργάτες In House

 ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ

 ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ                                            

 ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 RELOCATION SERVICES

 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Εξωτερικοί Συνεργάτες

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ
www.symvolaia.gr

  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
www.gataiolosteam.gr