Λίγα Λόγια Για Εμάς

...one step beyond

Η Metro One Real Estate είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Μεσιτείας Ακινήτων στην Ελλάδα. Διαθέτει εκτενές δίκτυο μεσιτών στο Λεκανοπέδιο Αττικής (Αθήνα κέντρο, Γλυφάδα, Κηφισιά, Αφίδναι) και στην επαρχία, με υποκαταστήματα σε Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονο και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας αναπτύξει πρωτοποριακά συστήματα μηχανογραφικής υποστήριξης, είμαστε περήφανοι για τη δυνατότητά μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τεράστιες δυνατότητες επιλογής ακινήτων, ανάμεσα στα 30.000 ακίνητα τα οποία διαθέτουμε.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

Αγοραπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων (κατοικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις, επαγγελματικά κτίρια, κλπ. )

Εκτιμήσεις εμπορικής αξίας ακινήτων

Διαχείριση ακινήτων-κτιρίων-εμπορικών κέντρων (είσπραξη ενοικίων, κοινόχρηστα, συντήρηση, ανακαίνιση, κλπ.)

Υποστήριξη κτηματικών συναλλαγών με Τράπεζες και Υπηρεσίες (έκδοση δανείων, πιστοποιητικών, δικαιολογητικών ΙΚΑ, εφορίας, δασαρχείο, κ.λπ.),

Δικηγόρους, συμβολαιογράφους, κλπ.

Ασφάλιση

Ανακαίνιση - Κατασκευή

0

Ανάθεση Ακινήτου

Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό μας Γραφείο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Ζήτηση Ακινήτου

Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα Επικοινωνίας

Όνομα
*
Επώνυμο
*
Email
*
Τηλέφωνο
Μήνυμα
*
Εισάγετε τον κωδικό