Τα Στελέχη μας

...one step beyond

•         Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της METRO ONE INSURANCE, είναι ο Οδυσσέας Δημητριάδης (BA, BSC, MBA). Ξεκίνησε την καριέρα του στον ασφαλιστικό χώρο το 1990, ως ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Ariston Financial Group – Ariston Insurance Brokerage στις Η.Π.Α., και  στη συνέχεια από το 1999 στην Ελλάδα. Επιτέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος ασφαλιστικών προϊόντων στον Όμιλο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

      Είναι μέλος του Σ.Ε.Κ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών Ελλάδος), Σ.Μ.Α.Σ (Σύλλογος Μεσιτών    Αττικής), C.E.I. (European Confederation of Real Estate Agents), NAR (National Association of Realtors USA), FIABCI (International Real Estate Federation), ICREA (International Consortium of Real Estate Associations)

     Επίσης έχει τις ακόλουθες Διεθνής πιστοποιήσεις που αφορούν την αγορά των ακινήτων

BPOR, Broker Price Opinion Resource

RSPS, Resort & Second-Home Property Specialist

TRC, Transnational Referral Certification

CIPS, Certified International Property Specialist

•       Ιωάννης Μονιάκης, ιδρυτικό μέλος της METRO ONE REAL ESTATE και της METRO ONE CONSTRUCTION με πολυετή εμπειρία στο χώρο του ακινήτου καθώς και στην υλοποίηση κατασκευαστικών λύσεων από ανακαίνιση μέχρι turn key project. Στέλεχος με βαθιά γνώση και πολυετή εμπειρία όλης της διαδικασίας μίσθωσης, εκτίμησης και πώλησης ακινήτων άρτια καταρτισμένος σε θέματα πολεοδομίας, αρχαιολογίας, δασαρχείου.

•         ΜΕΣΙΤΙΚΟΙ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.

0

Ανάθεση Ακινήτου

Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό μας Γραφείο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Ζήτηση Ακινήτου

Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα Επικοινωνίας

Όνομα
*
Επώνυμο
*
Email
*
Τηλέφωνο
Μήνυμα
*
Εισάγετε τον κωδικό