Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Green Home


Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην ενσωμάτωση τεχνολογιών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και αιολικών συστημάτων) σε κτίρια και οικόπεδα, καθώς και στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας (μείωση ενεργειακών απωλειών και αντικατάσταση συμβατικών με ήπιες μορφές ενέργειας) καθώς και έργα σύγχρονης πράσινης τεχνολογίας (GREEN HOME – GREEN BUILDING) σε επαγγελματικούς και οικιστικούς χώρους τρίτων.

Αντιμετωπίζοντας κάθε έργο με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, οι μελέτες μας γίνονται από έμπειρους μηχανολόγους-ηλεκτρολόγους μηχανικούς, μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με εξειδίκευση σε ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και εγκαταστάσεις κτιρίων καθώς και στην υλοποίηση επενδύσεων σε ενεργειακά έργα.

Η ενδελεχής μελέτη και σχεδίαση συνδυάζεται με την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των υλικών που επιλέγονται. Το εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας εγγυάται τη βέλτιστη οικονομοτεχνικά λύση, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό δυναμικό μας προσφέρει τη βέλτιστη εγκατάσταση του συστήματος.

Υπηρεσίες