ΠΛΗΡΩΜΗ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η εταιρεία Metro One - Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό τη παροχή υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με την ασφάλιση της υγείας σας, την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και την ασφάλιση της κατοικίας σας. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο, που βρίσκεται στην Αυγής 60 στην Κηφισιά.
Η Metro One αποτελεί το δικτυακό τόπο της εταιρίας όπου μπορεί οποιοσδήποτε να πάρει προσφορά απ' ευθείας από την εταιρία χωρίς την διαμεσολάβηση ασφαλιστικού συμβούλου ή ακόμα και να πληρώσει το συμβόλαιό του απευθείας μέσω
- πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
- με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Στόχο έχουμε να σας παρέχουμε άμεση και εύκολη ενημέρωση για τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ταυτόχρονα ελέγχουμε την ποιότητα των παρεχόμενων καλύψεων και την αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας. Είμαστε οι δικοί σας ασφαλιστικοί σας σύμβουλοι για να υποστηρίξουμε το δικό σας συμφέρον και να σας προφυλάξουμε όταν συμβεί η ζημιά. Μιλάτε με εμάς και όχι με την τηλεφωνήτρια της ασφαλιστικής εταιρείας η οποία σας δίνει προσφορά μόνο από την συγκεκριμένη εταιρεία που εργάζεται. Εμείς έχουμε όφελος να εξυπηρετηθείτε άψογα και ευθύνη (Π.Δ. 190/2006) για ό,τι σας προτείνουμε.

Ο σκοπός της ιστοσελίδας μας δεν είναι μόνο να συγκρίνουμε τις τιμές των ασφαλιστικών εταιριών. Σκοπός μας είναι, μέσω της συνεργασίας που θα έχετε μαζί μας, να σας προσφέρουμε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς.

Γλώσσα
Order ID 637789290599508728
Ποσό EUR
Email
Τηλέφωνο
Τρόπος Πληρωμής

Όρους & Προυποθέσεις

 

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.